top of page

Er du studerende og ønsker et spændende og relevant studiejob? Bliv en del af Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma

Vi søger 1-2 nye studentermedarbejdere til at indgå i vores team, som servicerer en lang række af Danmarks succesfulde erhvervsledere, selvstændigt erhvervsdrivende, hovedaktionærer og virksomheder der ansætter medarbejdere på tværs af landegrænser.

Vi søger en ambitiøs studerende, som ønsker at være en del af vores energiske og ungdommelige kultur, og som ønsker at få indblik i national- og international personskat.


Kvalifikationer

                                            

Du er studerende på sidste år af din bachelor eller studerende på cand.merc.-niveau, gerne cand.merc.aud eller cand.merc.jur, alternativt er du i gang med at læse en professionsbachelor i skat. Kan du kende dig selv i nedenstående, så er du lige den person, vi søger.

  • Du er ambitiøs og har god selvtillid

  • Du ønsker at blive Danmarks bedste skatterådgiver

  • Du har flair for tal og interesse for jura

  • Du har gode kommunikative egenskaber – både skriftligt og mundtligt

  • Du behersker engelsk i skrift og tale


Du trives med at arbejde selvstændigt, og du er indforstået med, at der i månederne april, maj og juni vil være mulighed for meget arbejde. Vi respekterer naturligvis, at du har din uddannelse ved siden af.


Hvad tilbyder vi

Vi tror på, at vi trives bedst, hvis vi løbende udvikler os – både som virksomhed og som mennesker. Vi har høje ambitioner i forhold til at skabe et stærkt fagligt team. Du bliver en del af en ung virksomhed og vores fælles mål.

Vi tilbyder et udfordrende studiejob i en virksomhed, hvor vi tænker anderledes og passer på hinanden. Vi vil værne om, at du får den optimale oplæring. Du vil få mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne skatterådgivere, og få praktisk erfaring med skatterådgivning, herunder udarbejdelse af personlige selvangivelser.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave vil være udarbejdelse af personlige selvangivelser for privatpersoner med udenlandske forhold og for virksomhedsejere. 


Hvem er vi

TaxAdvice er et dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner. Vores mål er at være det førende skatterådgivningsfirma i Danmark, der gennem høj faglighed og indsigt skaber størst mulig værdi for vores kunder.

Virksomheden blev etableret af erfarne skatteeksperter, der har mange års erfaring fra de største revisionshuse i verden. Vi har været aktive i 7 år og har i øjeblikket 11 ansatte med planer om at udvide til 15-16 skarpe medarbejdere.


Sådan ansøger du Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning samt CV pr. mail til Simon Lauge Rickelt, slr@taxadvice.dk. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024

Tiltrædelse: 1. marts 2024, eller efter nærmere aftale.

Tidsperiode: Ansættelsen vil løbe fra 1. marts 2024 til 1. juli 2024 – Der vil evt. være mulighed for forlængelse.

Arbejdssted: Farum

Kontaktinformation:

Simon Lauge Rickelt, Partner 

+45 51 70 28 72

slr@taxadvice.dk

bottom of page