top of page
TaxAdvice

Vi er et ungt og dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner. Vi ønsker at være det skatterådgivningsfirma i Danmark, der med høj faglighed og indlevelse, skaber størst værdi for vores kunder.

  

Vi rådgiver om nationale og internationale skattemæssige forhold for personer, herunder virksomhedsejere, selvstændigt erhvervsdrivende eller dig som har en udlejningsejendom eller en K/S investering.

Netop servicering af privatpersoner med komplicerede skatteforhold bliver vores primære forretningsområde TaxAdvice, herunder hovedaktionærbeskatning, virksomhedsordningen og rådgivning om ind- og udstationering. For så vidt angår ind- og udstationeringsområdet tror vi på, at vi på at vi kan blive ”second provider” for flere at de største danske virksomheder, således at vi kan assistere de kunder, hvor eksempelvis den udstationerede ønsker at anvende en anden leverandør end den primære.

Vi udarbejder altid en indkomst- og formueopgørelse for alle selvangivelseskunder, indeholdende specifikationer til eksempelvis virksomhedsordningen, lovhenvisninger mv. og oplever som følge heraf kun sjældent at få spørgsmål fra SKAT og endnu mere sjældent utilfredse kunder.

Om os

Team
Vores partnere
Johnny Normind,  Tax partner

jno@taxadvice.dk | Mobil: +45 5170 2847

Jan S. Hove, Tax partner

jsh@taxadvice.dk | Mobil: +45 5170 2849

Johnny Normind er skattespecialist og har arbejdet med personskat siden 1993. I årene 1993 til 1998 ved Skat og fra 1998 – 2006 ved Arthur Andersen og Deloitte. I 2006 etablerede Johnny skatterådgivningsvirksomheden Xbig5 A/S, som i 2010 ændrede status til et statsautoriseret revisionsfirma, da Johnny inviterede 4 statsautoriserede revisorer ind i ejerkredsen. Xbig5 skiftede navn til Athos og siden hen Baker Tilly.

 

Johnny var sammen med Jan Hove leder af Baker Tilly’s skatteafdeling. I 2016 er Johnny Normind og Jan Hove udtrådt af Baker Tilly med henblik på at starte på en frisk i et nyt set up.

 

Hos TaxAdvice fungerer Johnny i dag som den ene af to skattepartnere og servicerer således en hel del kunder med rådgivning om skatteoptimering, herunder hovedaktionærforhold, optimal anvendelse af virksomhedsskatteordningen og K/S forhold. Johnny er desuden ansvarlig for TaxAdvice’s Expat Tax Service team, der rådgiver virksomheder og medarbejdere om udenlandske forhold, herunder ind- og udstationeringer, social sikring mv.

Jan S. Hove har mere end 20 års erfaring med skatterådgivning til personer, herunder selvstændige erhvervsdrivende, hovedaktionærer og velhavere.

 

Jan er uddannet skatterevisor i forbindelse sin ansættelse ved SKAT i perioden 1992-1999. Siden 1999 har Jan haft sin daglige gang ved Arthur Andersen og Deloitte (siden 2008 som partner) - og senest som partner i Baker Tilly fra 2014-2016, hvor Jan har ledet skatteafdelingen i samarbejde med Johnny Normind.

Hos TaxAdvice er Jan ansvarlig for udvikling af vores helhedsrådgivningskoncept for velhaverkunder, der ønsker en "livslang" kombination af formue- og skatterådgivning. Jan har således stor erfaring med rådgivning om generationsskifte og arveplanlægning - ligesom Jan kan assistere med eksempelvis boopgørelse ved død.

Jan har igennem mange år deltaget i forskellige erfagrupper om virksomhedsordningen - ligesom Jan underviser om aktuel skat for revisorer. Jan er desuden medforfatter på flere bøger og artikler om virksomhedsordningen.

 

 

Camilla Eiberg, partner,
HR & Administration

cei@taxadvice.dk | Mobil: +45 4043 0990

Camilla er ansvarlig for HR & Administration i TaxAdvice.

Camilla er uddannet cand.merc. DCM fra CBS og har mere end 10 års erfaring fra arbejde med HR- og personskatterådgivning, særligt med fokus på Øresundsbeskatning, ind- og udstationering og udarbejdelse af selvangivelser, fra XBig5, Athos og Baker Tilly.

 

Hos TaxAdvice fungerer Camilla som ansvarlig for HR og administration. Samtidig deltager Camilla i rådgivning inden for Øresundsbeskatningsområdet og HR-specifikke forhold.

Kontakt os:

Kontakt os via telefon eller e-mail

bottom of page