top of page

Nyuddannet, energisk og ambitiøs? Bliv en del af Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma

Vi søger 1-2 nye medarbejdere til at indgå i vores team som skatterådgiver for en lang række af Danmarks succesfulde erhvervsledere, selvstændigt erhvervsdrivende, hovedaktionærer og virksomheder der ansætter medarbejdere på tværs af landegrænser.

Vi søger en ambitiøs medarbejder, som vil være med til at drive vores energiske og ungdommelige kultur, og som ønsker at dygtiggøre sig som skatterådgiver indenfor national og international personskat.
 

Kvalifikationer

                                            

Du er nyuddannet på cand.merc.-niveau, gerne cand.merc.aud eller cand.merc.jur, alternativt har du taget en professionsbachelor i skat, eller har 1-2 års erfaring ved et revisionsfirma eller hos Skattestyrelsen. Kan du kende dig selv i nedenstående, så er du lige den person, vi søger.

 • Du er ambitiøs og har god selvtillid

 • Du ønsker at blive Danmarks bedste skatterådgiver

 • Du har flair for tal og interesse for jura

 • Du har lyst til at skabe tillidsfulde og gode relationer til vores kunder gennem indlevelse i deres forhold

 • Du har gode kommunikative egenskaber – både skriftligt og mundtligt

 • Du behersker engelsk i skrift og tale

 

Du trives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at være servicemindet over for vores kunder. Du er indstillet på at have en foranderlig hverdag, og du er indforstået med, at du i månederne april, maj og juni må påregne væsentligt overarbejde.


Hvad tilbyder vi

Vi tror på, at vi trives bedst, hvis vi løbende udvikler os – både som virksomhed og som mennesker. Vi har høje ambitioner i forhold til at skabe et stærkt fagligt team. Du bliver en del af en ung virksomhed og vores fælles mål.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi tænker anderledes og passer på hinanden. Vi vil værne om, at du får den optimale oplæring, så du langt hurtigere end sædvanligt vil kunne rådgive kunder om komplicerede skatteforhold.

Dine arbejdsopgaver vil dække et bredt spektrum indenfor skatteområdet, herunder:

 • Udarbejdelse af personlige selvangivelser for privatpersoner med udenlandske forhold og for virksomhedsejere

 • Rådgivning om hovedaktionærforhold

 • Rådgivning om ind- og udstationering af medarbejdere

 • Rådgivning om Øresundsskat

 • Rådgivning om skat, social sikring, formueforhold, mv. på tværs af landegrænser

 • Rådgivning om formueforhold, generationsskifte, arveplanlægning og dødsbobeskatning.

 • Rådgivning om incitamentsprogrammer og aktieløn

 • Skatteprocesopgaver, skattesager mv.

 

Du vil blive en central del af det fremtidige setup, og får masser af mulighed for at påvirke din egen hverdag og fremtid.


Hvem er vi

TaxAdvice er et dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner. Vores mål er at være det førende skatterådgivningsfirma i Danmark, der gennem høj faglighed og indsigt skaber størst mulig værdi for vores kunder.

Virksomheden blev etableret af erfarne skatteeksperter, der har mange års erfaring fra de største revisionshuse i verden. Vi har været aktive i 7 år og har i øjeblikket 11 ansatte med planer om at udvide til 15-16 skarpe medarbejdere.


Sådan ansøger du Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning samt CV pr. mail til Simon Lauge Rickelt, slr@taxadvice.dk. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024

Tiltrædelse: 1. marts 2024, eller efter nærmere aftale.

Arbejdssted: Farum

Kontaktinformation:

Simon Lauge Rickelt, Partner

+45 51 70 28 72

slr@taxadvice.dk

bottom of page