top of page

Nyuddannet, energisk og ambitiøs? - bliv en del af Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma

Vi søger 1-2 nye medarbejdere til at indgå i vores team som skatterådgiver for en lang række af Danmarks succesfulde erhvervsledere, selvstændigt erhvervsdrivende, hoved-aktionærer og virksomheder der ansætter medarbejdere på tværs af landegrænser.

Vi søger en ambitiøs medarbejder, som vil være med til at drive vores energiske og ungdommelige kultur, og som ønsker at dygtiggøre sig som skatterådgiver indenfor national og international personskat, - både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er du

Du er nyuddannet på cand.merc.-niveau, - gerne cand.merc.aud eller cand.merc.jur - eller har 1-2 års erfaring ved et revisionsfirma eller hos Skattestyrelsen. Kan du kende dig selv i nedenstående, så er du lige den person, vi søger.

 • Du er ambitiøs og har god selvtillid

 • Du ønsker at blive Danmarks bedste skatterådgiver

 • Du har flair for tal og interesse for jura

 • Du har lyst til at skabe tillidsfulde og gode relationer til vores kunder gennem indlevelse i deres forhold

 • Du har gode kommunikative egenskaber – både skriftligt og mundtligt

 • Du behersker engelsk i skrift og tale

Du trives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at være servicemindet over for vores kunder. Du er indstillet på at have en foranderlig hverdag, og du er indforstået med, at du i månederne april, maj og juni må påregne væsentligt overarbejde.

Hvad får du hos TaxAdvice

Vi tror på, at vi trives bedst, hvis vi løbende udvikler os – både som virksomhed og som mennesker. Vi har høje ambitioner i forhold til at skabe et stærkt fagligt team. Du bliver en del af en ung virksomhed og vores fælles mål.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi tænker anderledes og passer på hinanden. Vi vil værne om, at du får den optimale oplæring, så du langt hurtigere end sædvanligt vil kunne rådgive kunder om komplicerede skatteforhold.

Dine arbejdsopgaver vil dække et bredt spektrum indenfor skatteområdet, herunder:

 • Udarbejdelse af personlige selvangivelser for virksomhedsejere

 • Rådgivning om hovedaktionærforhold

 • Rådgivning om ind- og udstationering af medarbejdere

 • Rådgivning om Øresundsskat

 • Rådgivning om skat, social sikring, formueforhold, mv. på tværs af landegrænser

 • Rådgivning om formueforhold, generationsskifte, arveplanlægning og dødsbobeskatning.

 • Skatteprocesopgaver, skattesager mv.

Du vil blive en central del af det fremtidige set-up og får masser af mulighed for at påvirke din egen hverdag og fremtid.

Vi forventer, at du kan tiltræde den 1. februar 2023 eller efter nærmere aftale.

Hvem er vi

TaxAdvice er et dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner – især i forhold til faglighed. Vi ønsker at være det skatterådgivningsfirma i Danmark, der med høj faglighed og indlevelse skaber størst værdi for vores kunder.

TaxAdvice er etableret af Jan Hove og Johnny Normind, som tidligere har ledet skatteafdelingen i den danske afdeling af verdens 8. største revisionsnetværk – og som begge har mangeårig erfaring fra Deloitte. Vores ambitionsniveau er at udvikle en skatterådgivningsvirksomhed med 15-16 skarpe medarbejdere. Vi har været i gang i 6 år og er pt. 11 ansatte.

Sådan ansøger du

Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning samt CV pr. mail til cei@taxadvice.dk inden den 7. december 2022. Vi afholder dog løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag!
bottom of page