Erfaren skatterådgiver søges til Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma


Vi søger en ny kollega til at indgå i vores team som skatterådgiver for en lang række af Danmarks succesfulde erhvervsledere, selvstændigt erhvervsdrivende og hovedaktionærer.

Vi søger en erfaren skatterådgiver, som vil være med til at drive vores faglighed og som samtidig ønsker at dygtiggøre sig som skatterådgiver indenfor personskat, både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er du

Du har 3-5 års erfaring fra lignende stilling ved et revisionsfirma eller hos Skattestyrelsen, er uddannet cand.merc.aud eller cand-merc-jur og kan du kende dig selv i nedenstående, så er du lige den person, vi søger.

 • Du ønsker at dygtiggøre dig inden for personskat og blive en del af Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma

 • Du har flair for tal og synes at skat er spændende

 • Du har lyst til at skabe tillidsfulde og gode relationer til vores kunder gennem indlevelse i deres forhold

 • Det er ikke et krav, men det vil være en fordel hvis du har viden om udarbejdelse af mindre regnskaber

 • Du er ambitiøs

 • Du har gode kommunikative egenskaber – både skriftligt og mundtligt

 • Du behersker engelsk i skrift og tale

Du trives med at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at være servicemindet over for vores kunder. Du er indstillet på at have en foranderlig hverdag, og du er indforstået med, at du i månederne april, maj og juni må påregne overarbejde – dog med respekt for dit behov for balance i arbejds- og privatliv.

Hvad får du hos TaxAdvice

Vi tror på, at vi trives bedst, hvis vi løbende udvikler os – både som virksomhed og som mennesker. Vi har høje vækstambitioner, og du bliver en del af en ung virksomhed og vores fælles mål.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi tænker anderledes og passer på hinanden. Vi vil værne om, at du får den optimale oplæring, således at du langt hurtigere end sædvanligt vil kunne rådgive kunder om komplicerede skatteforhold.

Dine arbejdsopgaver vil dække et bredt spektrum indenfor regnskabs- og skatteområdet, herunder:

 • Udarbejdelse af personlige selvangivelser for virksomhedsejere

 • Udarbejdelse af mindre virksomhedsregnskaber

 • Rådgivning om hovedaktionærforhold

 • Rådgivning om ind- og udstationering af medarbejdere

 • Rådgivning om formueforhold, generationsskifte, arveplanlægning og dødsbobeskatning.

 • Skatteprocesopgaver, skattesager mv.

Du vil blive en central del af det fremtidige set-up og får masser af mulighed for at påvirke din egen hverdag og fremtid.

Vi forventer, at du kan tiltræde 4. januar 2021 eller efter nærmere aftale.

Hvem er vi

TaxAdvice er et dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner. Vi ønsker at være det skatterådgivningsfirma i Danmark, der med høj faglighed og indlevelse skaber størst værdi for vores kunder.

TaxAdvice er etableret af Jan Hove og Johnny Normind, som tidligere har ledet skatteafdelingen i den danske afdeling af verdens 8. største revisionsnetværk. Vores ambitionsniveau er at udvikle en skatterådgivningsvirksomhed med 15 medarbejdere. Vi har nu været i gang i 4 år og er pt. 8 ansatte.

Sådan ansøger du

Har ovenstående fanget din interesse, så send venligst din ansøgning samt CV pr. mail til cei@taxadvice.dk inden den 8. december 2020. Vi afholder dog løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag!

Featured Posts
Recent Posts