Bliv en del af Danmarks skarpeste skatterådgivningsfirma


Vi søger en ambitiøs og gerne nyuddannet medarbejder til at indgå i vores team som skatterådgiver for en lang række af Danmarks succesfulde erhvervsledere, selvstændigt erhvervsdrivende og hovedaktionærer.

TaxAdvice er et ungt og dynamisk skatterådgivningsfirma med store ambitioner. Vi ønsker at være det skatterådgivningsfirma i Danmark, der med høj faglighed og indlevelse, skaber størst værdi for vores kunder.

Vi søger en ambitiøs M/K, der ønsker at dygtiggøre sig som skatterådgiver indenfor personskat med henblik på at rådgive kunderne med høj indlevelse og faglighed både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Du kommer til at arbejde med et bredt spekter indenfor skatteområdet, herunder:

 • Udarbejdelse af personlige selvangivelser for virksomhedsejere

 • Udarbejdelse af mindre virksomhedsregnskaber

 • Rådgivning om hovedaktionærforhold

 • Rådgivning om ind- og udstationering af medarbejdere

 • Rådgivning om formueforhold, generationsskifte, arveplanlægning og dødsbobeskatning

 • Skatteprocesopgaver, skattesager mv.

TaxAdvice er etableret af Jan Hove og Johnny Normind, som har ledet skatteafdelingen i revisionsvirksomheden Baker Tilly. Ambitionsniveauet er at udvikle en skatterådgivnings-virksomhed med 12–15 medarbejdere. Du vil blive en central del af det fremtidige set-up og får masser af mulighed for at påvirke din egen hverdag og fremtid.

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor vi tænker anderledes og passer på hinanden. Vi vil værne om, at du får den optimale oplæring, således at du lang hurtigere end sædvanligt vil kunne rådgive kunder om komplicerede skatteforhold.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer at du:

 • Har flair for tal

 • Har interesse for jura

 • Ønsker at blive Danmarks bedste skatterådgiver

 • Gode kommunikative egenskaber – både skriftligt og sprogligt

 • Behersker engelsk i skrift og tale

 • Har uddannelse på cand.merc niveau - gerne cand.merc.aud eller cand.merc.jur eller har uddannelse fra en skatteforvaltning/SKAT

Vi forventer desuden, at du kan se dig selv som en talknuser, er resultatorienteret, nysgerrig, analytisk og har sans for detaljen. Du trives bedst med et højt arbejdstempo og løsning af udfordrende opgaver i tæt samspil med dine kollegaer. Det er vigtigt at du er løsningsorienteret og parat til at tage ansvar over for kunderne.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt, sætte en ære i at være servicemindet over for vores kunder, og herigennem etablere gode relationer. Som konsulent, skal du kunne lide at have en foranderlig hverdag. Du skal endvidere være indforstået med, at du i månederne april, maj og juni må påregne væsentligt overarbejde.

Sådan ansøger du

Har ovenstående fanget din interesse, så send venligst din ansøgning samt CV pr. mail til cei@taxadvice.dk

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Social Icon