top of page

Har du medarbejdere, som skal udstationeres?

Vores fokus er at sikre, at I får sammensat den optimale lønpakke, samt at dine medarbejdere modtager kvalificeret rådgivning og føler sig godt behandlet.

Vi oplever, at mange virksomheder er i tvivl om hvordan de skal håndtere, at en medarbejder skal arbejde i udlandet i en kortere eller længere periode. Vi vil gerne investere tid på sparring om, hvordan I får en løsning, som er optimal, ikke for kompleks, og hvor I stadig er sikre på at overholde alle regler. 

Især omkring social sikring kan der være mange penge at spare - både for arbejdsgiver og for medarbejder. Ved midlertidigt arbejde i udlandet i op til 3 år er det muligt at forblive omfattet af dansk social sikring, hvorved medarbejder og arbejdsgiver slipper for at betale dyre udenlandske bidrag til social sikring, samt at medarbejderen får tryghed ved at være omfattet af dansk sygesikring mv.

Vi assisterer mange virksomheder med udarbejdelse af medarbejdernes danske selvangivelse og fungerer ofte som ”second provider” for større virksomheder, hvor kompleksiteten er høj, eller hvor samarbejdet omkring selvangivelsen ikke fungerer med den nuværende leverandør.

bottom of page